Archive for May 18th, 2009

Bal-balan Lan Aku

Dadi ngene. Tim sing takjagoni, ora liya yaiku Manchester United, bar dadi juara. Entuk gelare akeh tenan, lha mung gagal entuk Piala Liga FA (matur nuwun koreksine Mas Arm). Cen top tenan, yo ra? 😀 Nah, pas tim sing takjagoni ning negara liya, yaiku Fiorentina, yo prestasine lumayan. Masiya ora dadi juara, aranku entuk ranking 4 wis apik lah nggo tim sing pas taun 2001 kepungkur degradasi ning Seri C2 amarga bangkrut. Apa meneh iki kaceke karo Juventus tinggal siji, dadi sih ono kemungkinan finish ning posisi 3 lan langsung ning level grup ning Liga Champions musim ngarep (tur bar iki musuhe yo angel e, AC Milan 😦 ).

Ning ngene masalahe. Aku suwe-suwe mikir nek pas tim sing takjagoni menang, aku ki sakjane ora urun apa-apa. Aku yo ora komanan apa-apa. Dhuwit ora, gelar yo ora. Sedhulur, kanca ning kono yo ra ana. Dadi yo…aku ngrasa ra perlu kudu terlalu fanatik karo tim tertentu.

Dadi ngene. Nek aku sih, nek kono menang aku melu seneng (dengan alasan yang tidak masuk akal tentunya, tapi kan ora kabeh-kabeh babagan ning donya iki isa diukur nganggo nalar / rasio, yo ra Mas Gentole? 😀 ). Tur nek kono kalah yo wis aku biasa wae. Paling gur misuh-misuh sedhilit njuk wis. La wong aku ora kelangan apa-apa. 😛

Dadi nggo pendukung Liverpool kaya Mas Joe lan Mas Arm, utawa pendukung Chelski eh Chelsea kaya Mas Jensen (isa Basa Jawa ra yo 😛 ), yo ora sah terlalu lara ati lah. Isih ana musim ngarep, lan sakjane awake dhewe ki yo ora komanan apa-apa 😛 . Patah hati ki luwih lara! Tenanan!

Wis ah. Kudune saiki aku nyetrika.

Advertisements

lambrtz looks like this

Me

You can write comments in any language that you want, but please bear in mind that I only understand 4 languages: English, Indonesian, Javanese and Malay.

Archives

Categories

May 2009
S M T W T F S
« Apr   Jun »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
Click to view my Personality Profile page

Advertisements