Archive for December 7th, 2009

Tidak Pintar Bergaul

Cowok:

Cewek: lambrtz-senpaaaaaaaaiiiiii *teriak, tergopoh-gopoh*

Cowok, yang ternyata adalah lambrtz: *kaget* Ya ya?

Cewek: lambrtz-senpai, terimalah makan siang ini, saya buat dengan sepenuh hati m(_ _)m *membungkuk sambil menyerahkan kotak isi makan siang*

lambrtz: …rrr ^^;

lambrtz: *dalam hati* “Modar aku, iki nek taktampa mesti njuk dheke ngira aku seneng karo dheke, terus nglunjak-nglunjak njuk salah-salah dibablaske. Nek ora taktampa, panganane mubazir, dheke mutung njuk aku disengiti kanca-kancane, padahal ono kancane sing ayu banget nganti marakke aku kesengsem je. Nek taktampa tapi nganggo khotbah nek iki ora berarti aku njawab tresnane dheke marang aku…walaaaah ra mungkin bocah alay koyo ngene gelem dijak rembugan dowo-dowo. Ha njuk piye iki!? Hass cilaka iki, simalakama iki…


lambrtz looks like this

Me

You can write comments in any language that you want, but please bear in mind that I only understand 4 languages: English, Indonesian, Javanese and Malay.

Archives

Categories

December 2009
S M T W T F S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Click to view my Personality Profile page