Almost 2015

The year is approaching its end. I am getting old(er), and I realised that over the course of a few years, I have changed a lot in terms of blogging. I used to be more open about my private life, here on my blog and also on Facebook. Now, not so much. I am very hesitant to write about private matters, and on occasions, when I cannot suppress the desire, I write cryptically. The blogging frequency has decreased too. There was one day when I made three blog posts on one day. Now, I write one post in three months. The rise of Facebook certainly contributes to this, but as I become more content with my life, I also have less time now to blog.

Merry Christmas, and ***** ********.

5 Responses to “Almost 2015”


  1. 1 sora9n 26/12/2014 at 5:52 PM

    but as I become more content with my life, I also have less time now to blog.

    Prudent aja sih masbro. Kalau ada yang perlu/ingin ditulis, ya tulis; kalo ndak ada ya ndak usah. Ga ada kewajiban juga, toh.

    Lagian jaman sosmed gini readership blog lebih fluktuatif. Posting jadul sekalipun bisa dapat traffic kalau orang baru nemu + share + rada viral. Hiatus bertahun2 pun, jika pas kembali posting ditaruh socmed, aktivitas blognya hidup lagi. Jadi tuntutan untuk “blogging teratur” lebih santai dibanding dulu.😆

  2. 2 lambrtz 30/12/2014 at 11:34 PM

    Prudent, ya memang akhirnya seperti itu…dan jadinya terbengkalai.😆

    Jadi ingat waktu Aprat beberapa bulan lalu ngeshare postingan lamaku. Jadilah banyak kunjungan pada hari itu wakwakwak.

  3. 3 itikkecil 31/12/2014 at 1:12 AM

    Sama, sekarang sudah tidak pernah lagi share soal pribadi di blog, lebih baik posting soal makanan. Posting lama soal keluarga sudah diprotect semua.
    Ada yang pernah search pake keyword: nama bapak ira hairida. Bikin ngeri buat kasih informasi tentang keluarga di blog.

  4. 4 jensen99 31/12/2014 at 10:02 AM

    Saya pengen ngeblog, tapi waktuku habis tuk nonton film dan bergaul di socmed.:mrgreen:

  5. 5 lambrtz 03/01/2015 at 12:07 AM

    @itikkecil
    Tapi mbak…postingan makananmu ga bikin aku kenyang…😦 *eh*
    Tapi serem bener itu ada keyword begitu.😮

    @jensen99
    Socmed emang habis2in waktu.👿


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




lambrtz looks like this

Me

You can write comments in any language that you want, but please bear in mind that I only understand 4 languages: English, Indonesian, Javanese and Malay.

Archives

Categories

December 2014
S M T W T F S
« Sep   Jan »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Click to view my Personality Profile page